Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Arla tilbagekalder Klassisk Mornaysauce fra Karolines Køkken

Arla tilbagekalder et parti Karolines Køkken Klassisk Mornaysauce 500 ml.

Mornaysaucen er produceret på Esbjerg Mejeri (M224) den 27. og 28. september med en holdbar-hedsdato til d. 23. juni 2020.

Tag børnene med i skoven

Stort engagement i kampen mod brystkræft fra SATS

SATS’ samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og deres Støt Brysterne-kampagne i hele oktober måned, skaber et stort engagement hos SATS-medlemmer og medarbejdere over hele Norden. I dag, to uger inde i oktober måned er der blevet delt op mod 2100 billeder på Instagram med hashtagget #satsmodkræft.

Luksus møder effektivitet i Audi A8 L PHEV

Med den nye A8 L 60 TFSI e quattro tilbyder Audi sine kunder elektrisk kørsel i luksusklassen for første gang. Kombinationen af plug-in hybrid og intelligent styring gør det muligt at køre rent elektrisk i op til 46 kilometer (WLTP), hvilket gør en stor del af de daglige ture emissionsfri. Systemeffekt på 330 kW (449 hk) og systemmoment på 700 Nm sikrer samtidig høj dynamik.

MantziusLive præsenterer ambitiøst festivalprogram med lokalt og internationalt islæt

15. og 16. november afholder spillestedet MantziusLive i Birkerød en 2-dages festival med håndplukkede navne fra et vildtvoksende vækstlag. Det færdige, ambitiøse program tæller både fremadstormende danske navne, debuterende lokale talenter og et internationalt YouTube-fænomen.

Vandreture for enhver smag

Der er en stigende interesse for at vandre. Dansk Vandrelaug får flere medlemmer og deltagere på deres ture. Folk står i kø for at komme med i lokale vandrergrupper. Rebild Bakker-ruten er en publikumssucces. Folk søger tid til refleksion og nærvær. Inspireret af den nye trend har RebildPorten lavet et program med 15 spændende og forskellige guidede ture i weekenden den 2. og 3. november.

Herreløse Katte - En sag der kræver handling!

Danmark har et landsdækkende problem med herreløse og vanrøgtede katte, og internaterne har brug for hjælp!

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Turné i Europa og Storbritannien 2020

Nyt Album Ghosteen - Ude Nu

Grace Carter sender soul-wellness direkte ind i din sjæl

Den britiske sangerinde farver den 8. marts Lille VEGA i blå R&B, pop og soul-toner, der krammer knuste hjerter tilbage på plads.

​Folk-melankoli daler ned over VEGA med Mighty Oaks

Den 6. marts pakker den internationale folk-trio, Mighty Oaks, Lille VEGA ind i et varmt tæppe af sælsomme mandolintoner, vokalharmonier og akustiske guitarer.

Prenumerera på innehåll