Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

10 millioner Lotto kroner vundet på Fyn

Ulla Tørnæs får Venstres Frihedspris

Venstres Frihedspris går i år til Ulla Tørnæs for hendes utrættelige kamp for at skabe mere balance mellem kønnene - og dermed mere balance i verden.

Venstres næstformand Inger Støjbergs tale til Venstres Landsmøde 2019

I forbindelse med Venstres Landsmøde 16. og 17. november 2019 talte Venstres næstformand Inger Støjberg. Du kan genlæse talen her.

Venstres formand Jakob Ellemann-Jensens tale til Venstres Landsmøde 2019

Til Venstres Landsmøde 16. og 17. november 2019 indledte Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen med en tale. Du kan genlæse talen her.

Markus Duesmann bliver ny Audi CEO

Markus Duesmann overtager posten som administrerende direktør for AUDI AG den 1. april 2020. Den 50-årige maskiningeniør efterfølger Bram Schot, der har haft stillingen siden juni 2018. Duesmann har arbejdet i bilindustrien i næsten tre årtier, senest som bestyrelsesmedlem og indkøbsdirektør hos BMW. Bram Schot, 58, forlader koncernen i slutningen af marts efter gensidig aftale.

Gå til Videnskab på Tradium i Randers

Nogle børn går til fodbold, andre til e-sport – og nu kan du også gå til naturvidenskab.

​Sony releases RX10 IV firmware update adding Real-Time Animal Eye AF functionality

Sony has released a firmware update for the RX10 IV allowing the camera to benefit from Sony’s unique Real-Time Eye AF for animals[i] and also enhances in camera stabilisation.

Rekordår for sommerhusudlejning – men sæsonen skal udvides

Ferie i sommerhus ved de danske kyster er populært – tid, ro, natur og hygge tiltrækker især tyske turister, men også danskere, nordmænd og hollændere tjekker ind i sommerhusene som aldrig før. 2019 tegner til at blive et nyt rekordår med over 15 millioner overnatninger i årets første otte måneder. Så der er pres på udlejningssommerhusene, i hvert fald i højsæsonen.

Danskerne tænder julelys i mørket som aldrig før

Når vi fejrer jul, fejrer vi Jesu’ fødsel, men julen er samtidig en markering af, at vi går mod lysere tider. Helt tilbage til Nordboerne har man fejret midvinteren og den mørke tids ophør, og den tradition fortsætter for fuldt blus. Men hvordan overgår du naboens juleudsmykning uden at sprænge elmåleren?

Syndiker innhold