Verdens største Nisseland fejrer 10 års jubilæum

Nisseland byder publikum indenfor til en rigtig omgang julehygge med masser af juleaktiviteter. Nisseland ved Mørkøv, der er det største af sin slags i Danmark, fejrer i år 10 års jubilæum og julemanden og de drilske nisser skal nok søge for, at den runde fødselsdag bliver fejret med maner.

De to nissekunstnere Nette og John, som i 1996 til 2000 startede de store nisseudstillinger i Tivoli, København, har gennem 28 år opbygget et helt specielt Nisseimperium, som omfatter juleudstillinger i Lyngby Storcenter, og mange andre butikscentre i Danmark.
Parret spreder også julehygge i Sverige, hvor de har juleudstillinger i Skandinaviens største forlystelsespark ”Liseberg” i Gøteborg og Sundsvall city.

Ikke rigtig jul uden et besøg Nisseland
Verdens største og hyggeligste Nisseland, har nu åbnet dørene for 10. sæson. For mange danske familier er det ikke rigtig jul uden et besøg i verdens største Nisseland ved Mørkøv, og i år byder Nisseland på mange nye udstillinger i det 2000 m2. store område.

Gå gennem byporten til Nisseland og træd ind i en helt anden verden, hvor de gamle gyder og fantastiske juleudstillinger emmer af nisseeventyr. Alle de mekaniske nisser er 100 % håndlavet af nissekunstnerne Nette og John. Nisseland emmer af julestemning, og det fantastiske område tilbyder børn og juleglade sjæle en ordentlig juleoplevelse.

Gamle håndværk
I det gamle bogbinderi kan man se nisserne arbejde med de rigtige gamle bogbinderredskaber, i trykkeriet på Nisserød Tidende kan man se de travle sætternisser have travlt med at sætte dagens avis, i skomagerværkstedet ved siden af sidder skomagernissen i det gamle skomagerværksted og reparerer alle nissernes støvler og sko, så de er klar til juleaften, i honningkagebageriet bages der på livet løs.

Julemanden
Hver lørdag og søndag besøger Julemanden Nisseland og han elsker at hører alle de søde børns juleønsker.

Julegavejagt
Hver lørdag og søndag kan børnene grave efter Tjølfes lykkemønter i julemandens store skattekiste, hver fundet lykkemønt udløser en flot julegave.

Unik julepynt
Jul. E. Nissen og hans kone Julie rejser hvert år verden rundt for at finde speciel julepynt og i år har de fundet utroligt mange skønne ting, som du ikke finder i andre butikker.
Du behøver ikke at betale entré til Nisseland for at handle i butikken, der er åben hver dag undtagen mandag.

Et besøg i Nisseland kan være en heldagsoplevelse, besøg den hyggelige julecafé med små lækre retter, gå ud og fæld dit eget juletræ eller køb et der er fældet. I weekenden kan man også få en ridetur på skønne Islænder heste.

http://www.nisseland.dk/