Turen i BonBon-Land bliver endnu billigere

Når dronningen fejrer sin fødselsdag på Amalienborg den 16. april, tager BonBon-Land hul på sin 20. sæson med sjove forlystelser i Holme-Olstrup. Årets nyhed er en interaktiv 5D-forlystelse for hele familien, hvor turen går rundt på hesteryg i det vilde vesten med høj pistolføring. Og så er der masser af tilbud og rabatter, som kan gøre familiens tur i BonBon-Land endnu billigere.
I år er det 20. gang, at BonBon-Land byder indenfor til masser af sjov og ballade for hele familien. Den populære forlystelsespark har gennemgået en massiv udvikling, siden bolsjeopfinderen Michael Spangsberg åbnede BonBon-Land tilbage i 1992 med blot et bolsjeværksted, en biograf, en butik og fire små både i en sø.
I dag er BonBon-Land en af Danmarks mest besøgte forlystelsesparker med mere end 60 forlystelser for både store og små. Noget af det, der har gjort BonBon-Land særligt populær blandt de yngre gæster, er universet med de mange sjove figurer, og for de voksne er det særligt parkens grønne områder, gode P-muligheder og ikke mindst de gode priser, der afgør, at turen går til BonBon-Land. Og netop på det område, vil BonBon-Land gerne skille sig positivt ud:
”Vi har i år endnu skarpere fokus på at gøre det muligt for så mange familier som muligt at have råd til at komme en tur i BonBon-Land. Derfor har vi en lang række tilbud og rabatordninger, som gør det billigere at komme ind i parken. Og når først entréen er betalt, har man fri adgang til mere end 60 aktiviteter og forlystelser for hele familien. Det oplever vi faktisk, at mange familier ikke er klar over, og det er jo vigtigt at tage med i sine overvejelser, når man skal vælge, hvilken forlystelsespark turen skal gå til,” siger salgs- og marketingchef Peter Bak-Larsen.
Mange tilbud og rabatter
Blandt de mange tilbud kan nævnes en besparelse på op til 20 pct., hvis man køber entrébilletten til BonBon-Land online, store rabatter hvis man kommer i bil over Storebælt samt togbillet til en krone, når du tager med DSB til BonBon-Land. Desuden giver BonBon-Land dig gratis indgang inden for syv dage efter, at du har besøgt parken samt fem pct. rabat på entrébilletten og alle andre køb i parken, hvis du har Forbrugsforeningskort. Alt sammen muligheder, der kan gøre familiens samlede udgifter til udflugten billigere – ikke mindst set i forhold til andre forlystelsesparker.
Ny forlystelse: 5D Hestorado
BonBon-Land byder i år desuden på en helt ny 5D interaktiv forlystelse, ”Hestorado”, hvor turen går rundt i det vilde vesten, i saloons og i guldminer. Man konkurrerer med hinanden om at ramme nogle punkter med sin pistol på et 6x3 meter stort lærred, mens man sidder på ryggen af en ”vild hest”, der galoperer af sted. Deltagernes point bliver talt sammen og offentliggjort, når den vilde rejse er overstået, så der er lagt op til en rigtig familiedyst.
BonBon-Land åbner den 16. april og holder åbent hele påsken og frem til midten af oktober.