Prøv en maskulin slankekur

Kaptajn Jespersen har styr på både jetmotorer, Harley’er og store fadøl, men vægten kunne han ikke styre. Til sidst var han så fed, at han ikke kunne fortsætte med at flyve, hvis han ikke gjorde noget ved det. Og så gjorde han det endelig.
Det lyder måske som en historie, du ikke gider at læse mere af, så derfor bliver du i stedet inviteret til at komme og smage den. Her er ikke noget med store livsstilsomlægninger og nyreligiøse holdninger til diverse madvarer. I stedet har Kaptajn Jespersen fundet en måde, hvor han kan fortsætte sin maskuline ungkarletilværelse samtidig med, at han holder vægten på et fornuftigt niveau.
- Jeg er stadig til motorcykeltræf, store bøffer og godt med sovs, så det er ikke der, jeg har ændret noget. Det hører nok med til det at være mand. Vi gider ikke det der med at smøre madpakker og sige nej tak til middagsinvitationer, fordi vi er i gang med dag 8 i en 12-dags kur, siger Jespersen.
I stedet snakkede Kaptajn Jespersen med sin læge, som anbefalede, at han skar ned på hvidt brød, sukker, pasta, ris og kartofler. Desuden udskifter Kaptajn Jespersen ofte et dagligt måltid med en pulverdrik.
- Jeg har lavet mine egne opskrifter, så det smager og mætter bedre, men jeg benytter mig af noget færdigproduceret slankepulver. Det er nemt, og så er jeg sikker på, at kosten ikke mangler noget på ernæringssiden.
Kom og smag
Hertil kommer, at Kaptajn Jespersen, som også lyder det borgerlige navn Tage Jespersen og er luftkaptajn ved SAS, også har udviklet en del opskrifter på mad, der både smager, slanker og mætter.
- Det er ikke en måde at blive direkte tynd på, men det er en måde få vægten ned i det acceptable BMI-niveau og det kan gøres inden sommer, hvis det drejer sig om 10 – 15 kg. Selv for os mænd kan det blive meget sjovere at smide tøjet på stranden, hvis vi ikke ligefrem vælter fedt ud af bukser og bluser.
Opskrifter og inspiration findes på www.kaptajnjespersen.dk