Probana / Aktiv Kurser - Chris MacDonald på danske lederes foretrukne uddannelse

Mere end 2100 danske ledere har nu sagt ja til at efteruddanne sig hos PROBANA og søge ny inspiration og viden på PROBANAs Mini MBA.
Chris MacDonald på danske lederes foretrukne uddannelse

Uddannelsen henvender sig til den travle leder, som gerne vil dygtiggøre sig inden for sit fag og derudover ønsker muligheden for at møde ligesindede ledere og dele egne erfaringer og refleksioner.

Mini MBA’ens deltagere får nu fornøjelsen af at høre Chris MacDonald som oplægsholder, som vil sætte fokus på, hvad der skal til for at nå ”toppen” af erhvervslivet. Han præsenterer desuden værktøjer til at bibeholde den gode energi i en hverdag, hvor grænsen mellem arbejde og privatliv ofte flyder sammen.

Mini MBA’ens studieform er en kombination af e-learning og kursusdage, og denne tiltaler de travle ledere, da de herved selv får mulighed for at strukturere deres studietid. Mini MBA’en skærper dine kompetencer fra første færd via de mest kendte teorier og ledelsesværktøjer, og med sin klare forretningsmæssige orientering tilfredsstiller Mini MBA’en ledere og direktørers behov landet over.