Ny bogudgivelse: Tor Andersen "Tøj til forretningskvinden"

Om bogen
“Tøj til forretningskvinden” gennemgår 5 overordnede brancher i tekst og billeder, med masser af praktiske råd til, hvordan du opfylder de uskrevne regler og samtidig udnytter de mange muligheder til at kommunikere det, du gerne vil - hvad end det er seriøsitet, dynamik, fortrolighed, kvindelighed, autoritet eller overskud. Få ekstra inspiration i afsnittene om andre brancher og få masser af gode råd og tips til, hvordan du kan variere din påklædning ved hjælp af små ændringer og tilpasninger.
Tor Andersen
Modeekspert – med 12 års erfaring inden for modebranchen. Han er uddannet indenfor tekstil og har derudover en bred baggrund som international model, modelbooker, PR-, marketing- & eventkoordinator. Han har arbejdet som produktionsleder indenfor fotografi, styling og make-up, samt ved produktion af modeshows m.m.
Tor er også kendt fra "De fantastiske fem", “Aftenshowet” og fra “Go' Morgen Danmark” hvor han guider danskerne gennem modejunglen.
Fra bogens bagside
Din påklædning er den del af din kommunikation. Er du rigtigt klædt til situationen, kan du nemmere få dit budskab igennem, og er du uheldigt klædt, kan det stå i vejen for dine mål. Som forretningskvinde befinder du dig ofte i en mandeverden, også når det drejer sig om påklædning, og det kan være lidt af en udfordring at klæde sig differentieret og feminint, og samtidig formelt og professionelt. Derfor er det de færreste kvinder, der virkelig udnytter, at de har langt flere valgmuligheder i deres påklædning end mænd. Det skulle denne bog gerne afhjælpe.

Oprentlig dato: 

2008-09-15 13:29:46 +0200