Ny adm. direktør hos SSG A/S

SSG A/S, der er en af landets største virksomheder inden for skade-, industri-, og ejendoms¬service, har fået Michael Nielsen (46) som ny adm. direktør. Han skal, i tæt parløb med en af grundlæggerne, direktør Anders Kristensen, stå i spidsen for realiseringen af virksomhedens ambitiøse udviklingsmål.
Virksomheden har i de seneste år været gennem en voldsom vækst, og nærmer sig godt 300 ansatte. Omsætningen i 2006/07 var 108 mio. DKK, og forventningen til indeværende regnskabsår er 185 mio. DKK. SSG A/S har hovedkontor i Herlev, og gennemførte ved årsskiftet en strategisk udvidelse med mere end en fordobling af antal afdelinger. Virksomheden er i dag landsdækkende med 12 centre.
Tidligere på året indtrådte LD Equity i SSG A/S’ ejerkreds, og der blev aftalt en forretningsplan med klokkeklare vækstmål. Ambitionen for første fase er, at SSG A/S skal udvikles til den vigtigste spiller inden for skadeservice og relaterede dele af ejendoms- og industriservicemarkederne i Danmark.
Det vil først og fremmest ske ved organisk vækst. I næste fase, inden for få år, forventes en international ekspansion.
Michael Nielsen: ”SSG er en solid virksomhed med et stort potentiale. Virksomheden går en utrolig spændende og ekspansiv fremtid i møde, og det vil jeg gerne være en del af. Mit medejerskab er naturligvis en gulerod, men det vigtigste for mig er det fælles forretningsmæssige fodslag der er mellem nøglekunder, medarbejdere, ledere og ejere”.
”Grundlæggerne har gjort et fantastisk stykke arbejde, og har opbygget en sund virksomhed med gode kunder og dygtige medarbejdere. Og de har i god tid inviteret andre dygtige branchefolk ind til at understøtte væksten, og har derfor kunnet vokse uden at gå på kompromis med grundværdierne”.
”Med min erfaring i forretningsudvikling af større selskaber, og min baggrund i virksomheder der, lige
som SSG A/S, er baseret på projekter og et stærkt kundefokus, håber jeg kunne bidrage til den fortsatte udvikling, og ser frem til at stå i spidsen for det lederteam, der skal navigere virksomheden på et konkurrencepræget marked”.
Baggrund og privat
Michael Nielsen er uddannet Bygningsingeniør, og har en HD i Udenrigshandel. Han kommer fra en stilling som direktør i rådgivningsfirmaet ALECTIA (Birch & Krogboe), og har sine rødder i ISS som direktør for Property Service, med ansvar for en omsætning på 900 mio. DKK inden for bl.a. ejendoms-drift og skadeservice. Før det gjorde han karriere i entreprenørbranchen hos bl.a. Højgaard & Schultz (MT Højgaard), NCC og Skanska.
Michael Nielsen, der bor i Søllerød med sin kone Pernille og deres søn Emil på 10 år, er født i Skive.
Men pga. faderens arbejde som officer i Flyvevåbenet, bød opvæksten på tallige destinationer. Den sparsomme fritid bruges til styrketræning, løb, cykling, samt de to store lidenskaber som er Champions League fodbold og dybdegående historielæsning. Særligt om Kristus, Romerriget og Tempelridderne.

Oprentlig dato: 

2008-10-02 10:09:55 +0200