Ledere opruster deres kompetence som værn mod nedgangstider. Søgningen til CBA og MBA programmerne hos AVT sætter ny rekord

"70 deltagere på CBA programmet og over 50 deltagere på MBA programmet er en ny rekord," siger Per Junker Thiesgaard direktør for AVT, Institute of Executive Education.
" Mange mener, vi står overfor en længerevarende konjunkturnedgang og lige nu er der forsat pres på både tid og økonomi.
Søgningen til vores executive uddannelser viser imidlertid, at ledere prioriterer kompetenceudvikling højt. Der skal være tid til uddannelse. Drømmen for mange er at få en MBA, men netop i en omskiftelig tid kan det være svært at binde sig for de 2 år, en MBA kræver. Derfor har vi designet vores uddannelser, så forløbet er til at overskue," siger Per Junker Thiesgaard.
"Så er det op til den enkelte under vejs at afgøre, hvor langt man vil gå. For mange er CBA uddannelsen på 6 måneder tilstrækkelig. Fortsætter man på MBA programmet har man også her mulighed for at vælge, hvordan man vil gennemføre forløbet.
Efteruddannelse øger virksomhedens strategiske beredskab
Henrik Sørensen fra Clear Channel Danmark gennemførte i 2007 en CBA. Nu starter han på MBA programmet.
"Det har i mange år været et ønske for mig at tage en MBA", siger Henrik Sørensen, CEO for Clear Channel Danmark. "Nu skal det være og det skyldes ikke mindst, at jeg har oplevet, hvor stort et udbytte det giver både for virksomheden og en selv løbende at supplere sin uddannelse.
Reklamemarkedet er under pres og for nogle af spillerne på markedet er der ingen tvivl om, at presset vil vokse. Det gælder imidlertid ikke for os. Her skaber markedssituationen nye muligheder, som det gælder om at udnytte. Vi forventer derfor at få vækst i de kommende år. Ved at tage en MBA er jeg sikker på, at jeg kan styrke vores position yderligere gennem strategiske tiltag.
Af arbejdsmæssige grunde har jeg haft behov for et break mellem CBA’en og MBA’en og det fleksible forløb, som AVT tilbyder, er en stor fordel både for ledere og virksomhed." udtaler Henrik Sørensen.
Over 600 danske erhvervsledere har indtil nu taget en CBA hos AVT.
www.avt–people.com

Oprentlig dato: 

2008-10-01 10:54:53 +0200