Klar til "Vild med dans"

TV 2s underholdningsprogram ”Vild med dans” går i luften 18. september, og alle de ti deltagere og deres dansepartnere er nu klar til den store konkurrence.
Årest "Vild med dans"-deltagere præsenteres i dag, onsdag klokken 18.00, ved en event på Plænen i Tivoli i København. ”Go’ aften Danmark” sender direkte fra Tivoli fra klokken 18.25.
De ti kendte danskere, der har sagt ja til udfordringen, er sangeren Basim, der danser med Claudia Rex (billedet), skuespiller og sangerinde Pernille Højmark, der danser med Thomas Evers Poulsen, skuespiller og model Malena Belafonte, der danser med Silas Holst, skuespiller og stuntman Sven-Ole Thorsen, der danser med Mie Moltke, VM-svømmer Lotte Friis, der danser med Mads Vad, racerkører Casper Elgaard, der danser med Vickie Jo Ringgaard, forsanger i Johnny Deluxe, Noam Halby, der danser med Katrine Bonde, taekwondo-kæmper og Miss Danmark 2008, Lisa Lents, der danser med Michael Olesen, AQUA-manden René Dif, der danser med Luise Crone Dons, samt tidligere tv-vært Line Baun Danielsen, der danser med Morten Kjeldgaard.
Selv om ”Vild med dans” først går i luften 18. september, er der allerede meget fokus på programmet. Der har været masser af spekulationer om, hvem der skal danse i år, og derfor glæder det Gitte Madsen, TV 2s underholdningschef, endelig at kunne præsentere det samlede hold:
- Vi er stolte af, at programmet nu har opnået en status, der gør, at folk selv viser interesse for at deltage – eller har behov for at udtale sig offentligt om, hvorfor de ikke deltager. Det har øget vores mulighed for at præsentere det helt rigtige stjernemix i programmets ånd. Årets hold er indbegrebet af ”Vild med dans”, når det er bedst – ti stærke personligheder, som hver især har gjort sig særligt positivt bemærket inden for hvert deres felt, og som nu har modet til at udfordre sig selv på dansegulvet foran hele Danmark.
- Det er med stor begejstring og overbevisning, at jeg nu - for sjette gang - kan sige at vi har samlet det stærkeste ”Vild med dans”-hold nogensinde, siger Gitte Madsen.
”Vild med dans”-værter er Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Elming, og de vil også styre begivenhederne i Tivoli, mens det veloplagte The Antonelli Orchestra leverer tonerne til showet.

Oprentlig dato: 

2009-08-26 17:30:24 +0200