Kit Claudi Grøn-Iversen udnævnt til politidirektør i Fyns Politi

Det bliver den 46-årige jurist, Kit Claudi Grøn-Iversen, der 1. september 2015 sætter sig i direktørstolen i Fyns Politi.

-Jeg glæder mig rigtig meget til opgaven som politidirektør for en veldrevet politikreds. Jeg føler mig meget beæret over at have fået jobbet, siger Fyns kommende politidirektør.

Kit Claudi Grøn-Iversen har tidligere bl.a. været sekretariatschef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune samt Social- og Sundhedsdirektør og senere Social- og Arbejdsmarkedsdirektør i Hvidovre Kommune. Aktuelt kommet hun fra en stilling som dekan på Professionsskolen UCC i København.

Det er første gang en politidirektør i Danmark ikke kommer fra en stilling i politi- og retssystemet.
Jeg kender politiet og anklagemyndigheden som almindelig borger. Så der er ingen tvivl om, at jeg vil gå ydmygt til opgaven. Jeg tror, tanken med at ansætte mig som kommende udefra er at styrke det gode samspil med kommunerne yderligere. Det håber jeg at kunne bidrage med, så vi kan få skabt et endnu mere trygt og sikkert samfund, siger Kit Claudi Grøn-Iversen.

Kit Claudi Grøn-Iversen bor i Hvidovre med sin mand og to børn, der begge går i gymnasiet. Så indtil videre vil hun pendle til sit nye job i Odense.