InfoSuite trodser krisen

InfoSuite har ansat 3 højt uddannede medarbejdere, der skal sætte turbo på væksten. Virksomheden oplever en øget efterspørgsel efter kompetencer både inden for BI, budgetstyring og likviditetsstyring. Det får de nu direkte fra skolebænken.

”For at imødekomme den øgede efterspørgsel, har vi brug for flere hænder. Men vi ønsker mere end blot ekstra hænder. Vi ønsker sparring og input. Vi er sikre på, at med ansættelsen af Louise, Sergio og Dion kan vi med deres friske øjne og uddannelse, bringe øget energi og innovation ind i virksomheden.” udtaler Adm. direktør og partner Poul Viller

InfoSuite assisterer hver dag virksomheder med forretningsudvikling, overblik og gennemsigtighed. InfoSuite betragtes af brugerne ikke blot som et IT produkt, men som en vigtig løsning, for at kunne træffe de rigtige beslutninger hele vejen igennem værdikæden. Med BI som en af de største trends indenfor IT i dag og de næste 5 år, forventer InfoSuite at den nationale og internationale succes forsætter.

”Det er vigtigt for os, at vi kommunikerer så bredt som muligt, da vores produkt hjælper alle afdelinger i værdikæden. Vores 3 nye kolleger har alle de rigtige kompetencer og ikke mindst den rigtige personlighed, der skal gøre en forskel for vores kunder og for os.” Tilføjer Salgsdirektør og partner Alfred Lage.