Host Guest Ghost i DANSEhallerne

DANSEhallerne indbyder d. 5. juni kl. 11-13 til en spændende søndag for sanserne med gratis suppe og intermedieinstallation i Marco Donnarummas udfordrende univers.
Host Guest Ghost #2 – Marco Donnarumma
Den italienske kunstner Marco Donnarumma ankom til et to ugers residency i København d. 24.maj. Den sidste søndag i projektforløbet inviteres du på nykomponeret suppe og intermedie-installation skabt af Donnarumma i et unikt samarbejde med Skolen for Moderne Dans, Kafe Elefanten og DANSEhallerne.
Hvad der konkret kommer til at ske er uvist, sikkert er det kun, at der vil ske et møde mellem dans, nye medier og smagsløg. Marco Donnarumma arbejder på tværs af lyd, krop og teknologi. Han skaber live sound performances, hvor lyd produceres via sensorer, der opfanger kroppens muskelkontraktioner. Kendt er Donnarumma for at provokere sit publikum ved at skubbe til deres grænser og virkelighedsopfattelse– bl.a. gennem det tidligere værk, ”Golden Shield Music” der satte nyt perspektiv på censur af hjemmesider i Kina. Via kobling af sidernes skjulte koder skabte Marco eksperimenterende lyd og gav hermed de skjulte informationer en stemme. På Søndag er det endnu uvist hvad der kommer til at ske med der vil blive serveret føde til tanker, sjæl og krop.
Host Guest Ghost er et nyt residency program, hvor DANSEhallerne samarbejder med 6 forskellige partnere, der inviterer en international kunstner eller kunstgruppe inden for egen kunstpraksis til et 2 ugers residency hos DANSEhallerne, hvor gæsten primært fungerer som kurator for en kunstevent.
Host Guest Ghost giver publikum indblik i mødet mellem vært og gæst i et samarbejde, hvor arbejdsmetoder og idéer testes. Spøgelset, the ghost, er kort sagt alt det, man antager om hinanden før et møde, alt det som levendegøres under samarbejdet og det, der forbliver et minde, efter eventen er forbi.
”Essensen af projektet er gæstfrihed, da vi stoler på, at en generøs og hjertelig invitation kan være begyndelsen til en stærk oplevelse.” – Lene Bang, producent på Host Guest Ghost.