Harman Kardon BDS x70 Series – komplette hjemmebiografsystemer med 3D

BDS 470

Til september lancerer Harman Kardon BDS x70, en serie komplette hjemmebiografsystemer, der understøtter 3D-Blu-ray. Enhederne i serien præsterer som hjemmebiografsystemer i stort format men i en lækker, kompakt indpakning.

BDS x70-serien består af otte forskellige modeller. BDS 370 og BDS 470 har et 2.1-kanalsystem med to højttalere og en subwoofer, der giver en dyb og kraftig bas. BDS 670 har et 3.1-kanalsystem, mens de tre topmodeller BDS 770, BDS 776 og BDS 870 har et komplet 5.1-kanalsystem, der forener stor ydelse med et smukt design. Disse systemer giver samme ydelse som systemer i fuld størrelse men har et pladsbesparende, kompakt format, der passer ind i ethvert rum. Serien omfatter også to hovedenheder uden højttalere, BDS 270 2,1 og BDS 570 5.1.

Med sit stilrene design, 3D-understøttelse og kraftige ydelse går BDS x70 perfekt i spænd med alle moderne fjernsyn. Systemerne er forsynede med tre HDMI 1.4a-indgange, hvoraf én med ARC (Audio Return Channel). Det gør systemerne velegnede i rollen som centralenhed for andre enheder som kabelbokse og spilkonsoller.

Hertil kommer tilbehøret Bridge IIIp, en dockingstation til iPod eller iPhone, der muliggør afspilning af musik eller video direkte på hjemmebiografsystemet.