Hans Just A/S - Flydende verdensnyhed til danske juleborde

En undersøgelse, som det norske destilleri, Arcus, gennemførte blandt skandinaviske forbrugere har vist, at julen er det tidspunkt på året, hvor der nydes allermest akvavit. Men traditionel julemad er kraftig, og det stiller krav til de flydende varer, der skal akkompagnere alle herlighederne.

Lysholm Linie Aquavit, Arcus' absolutte flagskib, er kendt for sin specielle modningsproces på sherryfade som dækslast på 4 måneder lange skibsrejser fra Oslo-Sydney tur/retur, hvor Ækvators linje krydses to gange. Deraf navnet Linie. Såvel sejlturens længde, søens rulninger, temperatursvingningerne og søluften bidrager nemlig til at fremelske den harmoniske, bløde og runde smag, som har gjort Lysholm Linie Aquavit til mange akvavitnyderes favorit.

I år kan Arcus imidlertid for første gang i historien offentliggøre lanceringen af en ny og helt speciel variant over den populære Linie Aquavit: Linie Christmas Edition 2011.

Skabt til julemad

Linie Christmas Edition 2011 er baseret på en kompleks og unik krydderblanding med nuancer af citrus og kommen. Den adskiller sig fra den klassiske Lysholm Linie Aquavit ved en 14 måneder længere modningstid, der indebærer, at Linie Christmas Edition 2011 er lagret i samlet 2,5 år. Den nye juleakvavit har naturligvis også taget turen over Ækvator 2 gange, og resultatet af den usædvanlig lange modningstid er et endnu tydeligere fadpræg afrundet af sødmen og vaniljen fra sherryfadene, hvilket giver et fløjlsblødt resultat. De to Linie Aquavitter supplerer således hinanden flot på ethvert julebord.

Den nye akvavit produceres kun i et begrænset antal, og planen er, at Linie Christmas Edition skal variere i smag og udtryk fra år til år. En årgangsakvavit er født.

Linie Christmas Edition leveres i en flot gaveæske og fås i dagligvarehandelen.

Vejledende pris (70 cl): kr. 159, 95