Fra perlesmykker til funky gaveshop

Smykkerne er her stadig, men følges nu til dørs af pashminasjaler, silketørklæder, glashjerter, lækre lædervarer og smarte computertasker.
"De perlesmykker kan med garanti også sælges derhjemme," tænkte danske Olav Møller, da han en sommerdag i 2005 stod i en smykkebutik i Shanghai. Som tænkt, så gjort. Olav Møller fyldte kufferten med smykker - og på den måde kom internetbutikken Regovs.Com til verden.
I dag, bare tre år senere, er forretningen vokset langt ud over perlesmykke-stadiet. Regovs.Com er i dag en veletableret netshop med omkring 400 varenumre - smykkerne er her stadig, men følges nu til dørs af pashminasjaler, silketørklæder, glashjerter, lækre lædervarer og smarte computertasker.
Seneste vare på de virtuelle hylder er lædervarer fra Bruuns og pashmina- og silkesjaler fra Rudi og Harald Nielsen(dem fra far til fire filmene). Et spændende og unikt design hvor nogle sjaler er changerende og andre med mønstre."I dag er Regovs.Com blevet en alsidig butik - vi er især stærke, hvis du står og mangler en gaveide, uanset om det er en mand eller en kvinde, der skal 'begaves', siger Olav Møller.
Han grundlagde Regovs.Com - der har hjemme i Viborg - i januar 2006. Hans svoger er også med i forretningen og har faktisk lagt navn til: Regovs er nemlig "svoger" stavet bagfra! De to iværksættere lægger ikke skjul på, at de 2½ år med netshoppen har været lærerige.
"Vi har et bredt sortiment med mange gode tilbud for at tiltrække nye kunder. Og varerne skal være af høj kvalitet. Ellers kommer kunderne ikke igen," siger Olav Møller, der glæder sig over, at mange Regovs.Com-kunder vender tilbage:
"Tak for en hurtig levering og et godt produkt! Jeg vender helt klart tilbage, næste gang jeg mangler noget, I har på hjemmesiden, og kan helt sikkert anbefale jeres hjemmeside til alle andre," som en af de tilfredse kunder skrev tilbage i sommer.

Oprentlig dato: 

2008-10-13 22:01:04 +0200