Fire nye færdigretter fra Løgismose i Irma

Irmas samarbejde med Løgismose fejrer 40 års jubilæum med premiere på fire nye profilvarer af høj kvalitet.
I en krisetid hvor mange forbrugere har fokus på pris, slår Irma igen et slag for den gode kvalitet og sanseligheden i fødevarerne.
Det sker med fire frosne færdigretter udviklet af Løgismoses kompromisløse kokke: Jordskokkesuppe, Spansk bondesuppe med trøfler og Serranoskinke, Kalvespidsbryst og Boeuf Bourguignon. Løgismose er kendt for sit ejerskab af nogle af Danmarks bedste restauranter, som eksempelvis Falsled Kro og Kong Hans Kælder.
De fire retter fryses lynhurtigt ned i store specialfrysere, så det høje kvalitetsniveau bibeholdes. Retterne er beregnet til to personer. Supperne koster 49 kroner, og de to hovedretter koster 79 kroner. Ingredienserne i retterne er primært fra Danmark.
Færdigretterne er et af resultaterne af samarbejdet mellem Irma og Løgismose, som startede for 40 år siden. Irmas legendariske direktør Børge Olsen blev så begejstret for den fynske rygeost, som grundlæggeren af Løgismose, Sven Grønlykke, havde produceret, at han afgav en stor ordre. Siden er mange flere specialiteter fra Løgismose kommet på hylderne i Irmas butikker, bl.a. Irmas franske østers, gedemælk og fåreyoughurt.
Hele historien om Irmas samarbejde med Løgismose kan læses i årets første udgave af "Irma krydderiet", som netop er udkommet. Magasinet indeholder tip til servering af de fire nye færdigretter og masser af spændende opskrifter til forårets middagsborde. Et udvalg af Irmas egne varer præsenteres, og som noget nyt kommer læseren med bag kulissen i Danmarks ældste dagligvarekæde. Magasinet er gratis og kan hentes i alle Irmas butikker.