FCM Håndbold i Guldbager Liga forlænger deres kontrakt med Aserve, Scandinavia A/S

Det er med stor glæde, vi kan informere om at FCM Håndbold igen har valgt at forlænge deres aftale med Aserve Scandinavia A/S.
Aserve Scandinavia A/S og FCM håndbold har denne gang valgt at forlænge samarbejdet for yderligere 1 år.

Sportschef Hans Jørgen Riis fra FCM håndbold siger om forlængelsen: Vi er glade for at Aserve og FCM igen er blevet enige om at forlænge vor samarbejdsaftale med yderligere 1 år.

Vi har hos Aserve en leverandør af sportsplejemidler, der lever op til vore forventninger og krav, både hvad angår leveringssikkerhed, og ikke mindst produkternes høje kvalitet. Vi er så heldige, at bo næsten ”dør om dør” med Aserve, Scandinavia A/S, hvilket giver vores Fysioterapeuter en stor fordel, når de skal bruge produkter.

Hos FCM håndbold føler vi, at vi arbejder med en sponsor og samarbejdspartner på meget højt niveau, og vi har allerede anbefalet nogle af vores ”kollegaer” i ligaen, at samarbejde med Aserve. Vores Fysioterapeuter nyder stor glæde af, at Aserve er så engageret i deres sponsorat med os, og også muligheden for at teste nye produkter for Aserve, syntes Fysioterapeuterne er særdeles spændene siger Hans Jørgen Riis fra FCM håndbold.

Hos Aserve glæder vi os over forlængelsen med FCM Håndbold, da det igen er et bevis på vore produkter lever op til de forventninger og krav, som topklubberne stiller til os som leverandør. Vi glæder os over, at en endnu en topklub i dansk håndbold, mener at vi som leverandør er så ”gode”, at de anbefaler os til andre klubber, det er vi både stolte over og taknemmelige for. Aserve, Scandinavia A/S samarbejder nu med over 75 % af alle landets håndboldklubber i Guldbager Ligaen. Vi glæder os til at forsætte vores gode samarbejde med FCM håndbold fremover.