F-Secure; Samsung tilbyder ultimativ online sikkerhed

F-Secure og Samsung har indgået et partnerskab, der vil beskytte Samsung-brugere i Norden på deres enheder. Samsung-brugere i Danmark, Finland, Sverige og Norge vil få et særligt gratis abonnement til F-Secure SAFE, som beskytter mod digitale trusler såsom identitetstyveri, ondsindede websites og apps samt online-angreb.

Ifølge F-Secure Labs, udvikler malware sig med stadighed til mere sofistikeret udformning, både på mobile enheder og computer, og eftersom mobile enheder bliver mere kraftige, vil cyberkriminelle i stigende grad blive tiltrukket af den mobile platform.

F-Secures nyligt-lancerede SAFE er den enkle sikkerhedsløsning til beskyttelse af enhver enhed, der bruges, uanset om det er en computer, smartphone eller tablet. Partnerskabet gør F-Secure SAFE gratis tilgængelig på alle nordiske Samsung-enheder. Brugerne vil ligeledes modtage særlige tilbud for at beskytte øvrige enheder, når de logger ind på deres F-Secure SAFE konto.

”Med dette samarbejde modtager Samsung-brugere en førsteklasses service fra den førende virksomhed inden for sikkerhed for et ubekymret online liv”, fortæller Samsung Electronics Vice President i Norden for Marketing og Kommunikation Marko Nurmela. ”Dette tilbud er i øjeblikket kun tilgængeligt til Samsung-enheder. Gennem F-Secure SAFE er vi derimod nemt i stand til at tilbyde yderligere online sikkerhed til vores brugeres andre enheder”.

”Browsing, sociale medier og bankoverførsler er en del af almindelig moderne smartphonebrug, hvorfor kravene til online sikkerhed hurtigt bliver ens uanset hvilken enhed, man benytter”, siger Samu Konttinen, Executive Vice President for forbrugersikkerhed i F-Secure. ”For F-Secure handler det om at beskytte vores kunder – ikke blot mod malware, men mod forskelligformede online trusler, såsom eksempelvis at beskytte børn mod upassende webindhold. Partnerskabet med Samsung skaber en one-stop shop for vores kunder og øget værdi til Samsung smartphone brugere via F-Secure SAFE”.

F-Secure SAFE, som er cloud-baseret, beskytter brugere og deres enheder med den bedste internetsikkerhed i verden*, uden at påvirke enhedens ydeevne. SAFE leverer alt, man behøver for real-time-beskyttelse af alle ens enheder. Det giver den ultimative beskyttelse mod virus, spyware, hackerangreb og identitetstyveri samtidig med, at programmet blokerer skadelige hjemmesider og online angreb, når man browser på nettet. Ydermere leverer det børnebeskyttelse mod upassende indhold samt anti-tyveri-funktioner i tilfælde af telefonen mistes eller bliver stjålet.

Tilbuddet er tilgængeligt gennem Samsungs helt nye uPick app, en service, som giver brugere eksklusive rabatter og tilbud. Brugerne skal kun tilmelde F-Secure SAFE med deres e-mailadresse.

*F-Secure har modtaget A-V TEST instituttets Best Protection Award de sidste tre år i træk