Den perfekte sports-bh

Change Danmark

Følg

Link til Change Danmarks presserum
Pressemeddelelse
Den perfekte sports-bh
2011-10-18 12:44
Den perfekte sports-bh

Change har skabt den ultimative sports-bh der forener støtte, stil og komfort til store og små bryster. Perfekt støtte giver de bedste præstationer, og hos Change er vi stolte af vores sports-bh, der støtter nedefra, oppefra og fra siderne – så du kan få den perfekte workout.

Kampen mod tyngdekraften
Kommer dine bryster i vejen for løbeturen, Zumbatimen eller tennisturneringen? Sådan skulle det helst ikke være! Change skabt en sports-bh, der giver den perfekte støtte til både små og store bryster, så du kan føle dig 100 % fri, når du dyrker motion.

Det er ikke blot ubehageligt at dyrke sport uden en støttende sports-bh – det kan også give smerter og skader på brystvævet. Mange hidtidige sports-bh’er giver støtte i form af en fastspændthed, hvor brystet mases tæt ind til kroppen, men det behøver ikke være ubehageligt at bruge en støttende sports-bh. Sports-bh’en fra Change er designet til at holde brystet på plads uden at gå på kompromis med bevægelsesfrihed og komfort.

Perfekt pasform
Mens mange andre brands laver sports-bh’er i standardstørrelser, har Change udviklet en sports-bh der tager højde for kvinders proportioner – nogle kvinder er smalle med store bryster, mens andre er brede med små bryster. For den helt perfekte støtte er det vigtigt, at størrelsen passer både i omkreds og skålstørrelse. Derfor har Change lavet en sports-bh, der fungerer som en almindelig bh i flere forskellige skålstørrelser med justerbart bælte.

Vores sports-bh har vundet flere tests og tilgodeser især kvinden med den lidt større barm, som sjældent føler hun kan få den optimale støtte ved hård træning. På vejen til den helt perfekte sports-bh har vi været igennem adskillige tests, tilskæringer og ændringer – til gengæld har vi skabt den ultimative sports-bh. Til kvinder med mindre bryster har vi desuden udviklet en støttende sports-top i samme svedabsorberende materiale, som kan bruges ved lettere fysiske aktiviteter.

Lidt bedre end andre sports-bh’er

Velcrostropper der nemt kan justeres – selv når du har bh’en på
Ventilation foroven og i siderne
Støtte oppefra, nedefra og fra siden
Stort størrelsessortiment
Lukning med 3 hægte der giver stabilitet
Svedabsorberende microfibermateriale

High performance sports bra fås i basic-farverne sort og hvid. Fra januar 2012 lanceres sports-bh’en også i lilla.

Sports-bh
XS1-XXL4 - Sort/hvid
399,95

Sportstop
XS-XXL - Sort/hvid
299,95