Danske Scor.dk åbner for international online dating

Nu kan man også gå på dating uden for Danmark via sin Scor-profil. Scor.dk, som i 12 år har serviceret sex- og kærestehungrende danskere, åbner en international version af tjenesten på adressen: www.sex-dating.com. Snart følger en lang række nye, nationale sider i andre lande – og her bliver der taget højde for de kulturelle forskelle.
Man kan nu benytte sin Scor-profil til at søge en kæreste eller sexpartner både i og uden for Danmark. Scor.dk lancerer konceptet ”Global network of Love”, hvor man med udgangspunkt i en lokal profil kan gå på online dating lokalt, nationalt eller globalt. Sex-dating.com bliver mødestedet for online dating mellem alle de internationale profiler.
”Verden er blevet mindre, og folk er mere åbne for at møde en kæreste eller sexpartnere fra et andet land end nogensinde før. Scor.dk har fx masser af par-profiler, som ivrigt blogger om deres erfaringer med swinger-rejser – og vi synes, det er nærliggende at tilbyde vores brugere, at de også kan blive matchet med ligesindede fra andre lande,” fortæller stifteren af Scor.dk, Lars Castenlund.
Gratis tilbud til brugerne
Teamet bag Scor.dk har brugt næsten tre år på at virkeliggøre ideen om et globalt Scor-netværk. Ud over et nyt design, som blev realiseret i september 2008, har udfordringen været at opbygge en struktur, der kan håndtere profiler på tværs af forskellige lande.
Første skridt er taget med åbningen af det internationale mødested, Sex-dating.com, og i løbet af de næste 12 måneder vil Scor.dk åbne nationale hjemmesider under forskellige navne i de fleste større lande.
”Når en bruger opretter sig på en lokal version af Scor.dk, kan brugeren selv vælge, om man ønsker at være en del af Global Network of Love og dermed optræde i internationale søgninger. Det er et gratis tilbud til alle profiler i Scor-netværket,” forklarer Lars Castenlund.
Han tilføjer, at Scor har en målsætning om at placere sig i top 5-eliten af globale netdating-sider inden for de næste tre år.
Følger lokal skik og brug
Det er ikke alle lande, som bifalder seksuel åbenhed eller pornografiske billeder. Derfor har folkene bag Scor brugt megen energi på at afdække de kulturelle forskelle for at sikre, at de enkelte nationale sider lever op til, hvad der er god skik i de nye lande, Scor åbner i.
Der vil således være forskel på, hvad man oplever, når man logger ind på de lokale versioner af Scor.dk. I flere latinamerikanske lande vil det være Scor med ”filter”, der betyder, at brugerne ikke kommer i kontakt med det frækkere materiale, som hjemmesiden også indeholder. Man kan altid få adgang til hele materialet via www.sex-dating.com, men altså ikke nødvendigvis på den lokale version.
”Det har været et stort arbejde at finde de rigtige domæner til formålet og få samlet alle brikkerne. Vi er glade for, at vi nu kan præsentere vores internationale dating-netværk og vil bestræbe os på at bide de store spillere i haserne, når vi bringer kærlighed ud over de danske grænser,” siger Lars Castenlund.

Oprentlig dato: 

2010-04-20 11:12:09 +0200