Dansk developer bygger 2.000 feriehuse ved Tropical Islands

Den danske developer Eske Group A/S har 22. august 2008 indgået aftale om opførelse af op til 2.000 feriehuse ved Europas største tropiske vandland.
Den danske developer Eske Group A/S har 22. august 2008 indgået aftale om opførelse af op til 2.000 feriehuse ved Europas største tropiske vandland, Tropical Islands, der er beliggende ca. 60 km. syd for Berlin.
Udviklingsprojektet, der nu har ført frem til indgåelse af endelige aftaler, blev iværksat for mere end to år siden, hvor Eske Group A/S i konkurrence med store internationale udbydere blev udvalgt til at færdigudvikle et internationalt orienteret koncept med opfø-relse af feriehuse i høj standard med henblik på udlejning.
Aftalerne omfatter det overordnede projektkoncept, køb af i første fase ca. 560.000 m2 jord, opførelse af 375 feriehuse samt den efterfølgende drift og udlejning. Det samlede projekt vil løbe over ca. 5 år og medføre samlet køb af arealer på i alt 6.130.000 m2 og opførelse af indtil 2.000 feriehuse med tilhørende faciliteter (restauranter, butikker, udendørs sportsanlæg og lignende).
Feriehusene vil blive solgt til både professionelle investorer og private og forventes at bli-ve et attraktivt investeringsobjekt.
Eske Group A/S er yderligere involveret i projektudvikling i Tyskland på tre andre destinationer. Selskabets projekter i Tyskland vil omfatte opførelse af i alt 3.800 feriehuse.
Tropical Islands er beliggende i en af verdens største bygninger, der med et frit spænd på mere end 200 meter og over 100 meter på højeste punkt dækker et areal på ca. 6,6 hektar (ca. 66.000 m2). Tropical Islands rummer store tropiske badefaciliteter, et helt nyindrettet sauna og wellnessområde samt en af Europas højeste vandrutschebaner. Tropical Islands rummer ligeledes restauranter og butikker og har åbent året rundt 24 timer i døgnet. Tropical Islands er kontrolleret af Tanjong PLC, der med hjemsted i Kuala Lumpur, er noteret på børserne i London og Kuala Lumpur.
Udlejning af feriehusene er lagt i hænderne på Novasol A/S, der med base i København er en Europæisk markedsledende aktør på området for feriehusudlejning. Med mere end 25.000 feriehuse til udlejning i 21 europæiske lande og via Novasols netværk i RCI Global Vacation Network gennem Wyndham Worldwide, der er Novasols moderselskab, er udlejningen af feriehusene ved Tropical Islands sikret størst mulig eksponering i markedet.

Oprentlig dato: 

2008-08-22 17:32:00 +0200