Copenhagen Hockey siger farvel til tre af sine udlændinge

Efter en forholdsvis beskeden pointhøst i de første 14 turneringskampe har Copenhagen Hockey besluttet at afbryde samarbejdet med tre af holdets udenlandske spillere, nemlig AJ Gale, R.G Flath, og Evan Stoflet, som alle har været ansat på en kontrakt med tre måneders prøvetid.

“ - Vi har valgt at tage dette skridt for at tilpasse vores omkostninger til vores sportslige situation, siger Copenhagen Hockeys bestyrelsesformand, statsaut. revisor Jim Bergholdt.

- De tre spillere er ikke hverken dårlige eller udisciplinerede, men det er ikke nogen hemmelighed, at de er løntunge, og vi bliver nødt til at se på, om vi har råd til at holde på så løntunge spillere, når vi samtidigt ser på de sportslige resultater, fortsætter Jim Bergholdt.

- Nu giver vi i stedet chancen til nogle af vores talentfulde unge spillere, mens andre spillere, som allerede er etableret på holdet, får mere ansvar. Samtidigt vil vi senere på sæsonen se, om der er råd til forstærkninger.

Vi har fortsat tillid til, at vi kan komme i slutspillet, for der er en god stemning på holdet, og der er altså mange kampe endnu, før slutspillet går i gang,” slutter Jim Bergholdt.

De to tilbageværende udenlandske spillere på holdet er målmanden Brett Jaeger og backen Phil Paquet.