Character Identity giver din dør personlighed

SWEDOOR lancerer en ny yderdør, Character Identity, hvor husnummeret udgør glaspartiet i døren. Den nye designerdør kommer på markedet den 1. april 2015 og er et eksklusivt alternativ til den klassiske yderdør.

Yderdøren får en stadig mere fremtrædende rolle i husets individuelle udtryk, og derfor introducerer SWEDOOR, Character Identity, som gør det muligt at give døren det personlige præg, som mange stræber efter. Husnummeret er designet i døren og fungerer samtidig som vindue, der kan bidrage til en lysere atmosfære i entréen. Hvis man gerne vil have lysindfald men ikke indsyn, kan man vælge frosted glas i stedet for klart glas.

Glasset gør forskellen
Identity er nyeste skud på Character-stammen, der generelt kendetegnes ved rene linjer og skjulte beslag. Glasset udgør en del af dørens bærende konstruktion, og har slet ingen lister langs glasset. Det giver ikke bare en solid dør, men også en flot finish.

Eksklusive funktioner
Character Identity er en gennemtænkt designdør – også hvad angår funktioner. Det gælder fx tætningslister i silikone, som bevirker, at døren kan modstå kulde og træk samt en solid lås, der gør døren vanskelig at bryde op. Derudover fås døren med integrerede hængsler – en populær og eksklusiv løsning, hvor hængslerne integreres i karmen, så looket forbliver rent og enkelt.

Character Identitys standardfarve er hvid men kan nemt specialbestilles i alle farvenuancer, fx varm orange.