Best Western får sit 18. hotel i Stockholms-området

Ved årsskiftet 2015/2016 forstærkes Best Westerns position i Stockholm, når Hotel Prince Philip bliver medlem som et Best Western Plus hotel.

Hotellet er et populært business-hotel, beliggende i Skärholmen i det sydlige Stockholm. De 208 værelser skal nu opgraderes for at kunne blive et Best Western PLUS hotel. Hotellet byder bl.a. på fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og relax-afdeling samt restauranten Calle P. Herudover tilbyder hotellet fri parkering, og der er i nærområdet flere populære vandrings- og løberuter. På hotellet findes ti nyrenoverede konferencelokaler, hvor det største har plads til 100 personer. I hotellets konferencecafé er der fri tilgang til både kaffe/te og små fristelser.
Hotellet er nabo til indkøbscentret SKHLM, som har mere end 200 butikker, og det ligger desuden tæt på Kungens Kurva og verdens største IKEA varehus.

- ”Efter en grundig gennemgang af mulige samarbejdspartnere, er vi glade for vores endelige valg. Best Western er et stærkt brand, og vi er overbeviste om, at når vi bliver en del af Best Western, så vil det give os nye gæster samtidig med, at vi får adgang til effektivt system”, siger Helge Krogsbøl, Vice President, Director Operations Scandinavia Pandox AB.

- ”Vi er meget glade for at Pandox har valgt et af Best Westerns brands til Hotel Prince Philip”, siger Johan Kukacka, CEO, Best Western Skandinavia. Hotel Prince Philip vil supplere vores udvalg i Stockholms-området, og det er glædeligt, at vi vil kunne tilbyde vores gæster overnatning i denne del af Stockholm.