Bands of Tomorrow

Lyst til at opleve og høre lyden af i morgen? Så er endagsfestival ”Bands of Tomorrow” det rigtige sted at være.

I samarbejde med Bands of Tomorrow har Tivoli sammensat et festivalprogram, der byder på 9 upcoming navne fra den danske musikscene og undergrund.

Festivalen er et led i Tivolis nye musikprofil, hvor vi ønsker at præsentere et bredt spektrum af den danske musikscene på tværs af genre. Det samme gælder for arrangørerne bag:

”Tivoli har de sidste år valgt at lave en masse nye tiltag for musikken i haven, og vi er meget glade for at vi kan bidrage til denne udvikling. Vi synes Tivoli er et vigtigt koncertsted i midten af København, som udover populærmusikken også har plads til upcoming bands og alternative genre,” siger Erik Ryding Olsson fra Band of Tomorrow.

For Bands of Tomorrow bliver festivalen et af de første arrangementer dette efterår efter en forårssæson, som har budt på koncerter med 87 bands på de sjællandske spillesteder og festivals.
De udvalgte navne, der præsenteres på denne festival, byder på folk, rock og blues samt stærke referencer til discoen og Beatles.

Vel mødt til en dag i musikkens (nye) tegn.

Festivalen begynder kl. 16:30 og slutter kl. 21:00. Hvert band spiller knap ½ time og koncerterne afvikles på Plænen. Festivalen er gratis for Havens gæster.

Program:
Kl. 16:30 Paper Tigers
Kl. 17:00 Amalie Skriver
Kl. 17:30 The Howls
Kl. 18:00 Tanja Appehl
Kl. 18:30 Bombshelter
Kl. 19:00 Frank Kruse
Kl. 19:30 A Road To Damascus
Kl. 20:00 Turning Tables
Kl. 20:30 Stereorights

”Bands og Tomorrow” søndag den 18. september