AVT bakker som første, og eneste, danske business skole op om FN´s initiativ for bæredytig ledelse

I juli 2007 opfordrede FN’s generalsekretær, Ban Ki-moon, alle verdens business skoler om frivilligt at påtage sig seks principper for uddannelse af globalt ansvarlige ledere - de såkaldte PRME principper (The Principles for Responsible Management Education).
AVT Institute of Executive Education blev den første danske business skole til at følge opfordringen. Og foreløbig også den eneste. AVT håber dog, at alle de andre business skoler i Danmark også med tiden vil tilslutte sig.
“Vi var ikke et øjeblik i tvivl og besluttede os straks for, at AVT måtte være en aktiv deltager i FN’s PRME. Det er oplagt at Danmark her skal spille en central rolle. Danske virksomheder er meget aktive i social ansvarlighed og selvfølgelig skal det være et tema i uddannelsen af fremtidige ledere på vores CBA og MBA programmer.
Ansvarlighed og bæredygtighed er især væsentligt, når lederne skal tage stilling i globale sammenhæng, hvor lokal lov og ret ikke altid stemmer overens med, hvad vi herhjemme finder ansvarligt. Der er mange dilemmaer at tage stilling til i dagens globaliserede verden.” siger Per Junker Thiesgaard, administrerende direktør i AVT.
AVT har besluttet at tematisere AVT’s Executive MBA så et gennemgående tema er “Ansvarligt lederskab i en globaliserende verden” og der er allerede introduceret nye fag i forretningsetik, social ansvarlighed på AVT’s Executive MBA, ligesom en studierejse til Shanghai skal give de studerende et førstehånds indblik i kinesisk virksomhedsledelse.
“Vi er lidt overraskede over, at vi hidtil er den eneste danske business skole, der har valgt at påtage sig opgaven. Da FN den 7. april i år offentliggjorde listen over de første 100 business skoler, der har valgt at tilslutte sig PRME, stod det klart, at vi var den eneste danske repræsentant. Det håber vi ændrer sig, da det må være en opgave for alle business skoler i Danmark.” siger Per Junker Thiesgaard, administrerende direktør i AVT.
http://www.avt-people.com