adidas Snowboarding lancerer nye kollektioner indenfor fodtøj, beklædning & skibriller

adidas annoncerer lanceringen af støvler og teknisk ydertøj til Snowboarding på SIA-messen og derefter i München under ISPO-messen. Sæsonen 2013 / 2014 byder på tre forskellige støvler til snowboarding til mænd og kvinder og omkring 60 artikler indenfor snowboardbeklædning fra basislag, mellemlag til tekniske jakker og bukser i højeste kvalitet til snowboarding. De nye skibriller fra adidas udgør sammen med fodtøj og beklædning en gennemført pakke fra top til tå. Kollektionen følger det nye adidas Snowboarding Pro team:

Jake Blauvelt, Kazu Kokubo, Eric Jackson, Helen Schettini, Forest Bailey og Keegan Valaika.

Linjen vil på globalt plan blive solgt til centrale detailforhandlere indenfor snowboarding og er designet i samarbejde med adidas Snowboarding team til brug i alle terræner, i alle landskaber og i parker og ressorter. Teamet er en gruppe sammensat af individer med en gensidig respekt for hinanden samt en fælles begejstring for samarbejdet med adidas Action sports team. De bærer alle adidas Snowboard-støvler. Derudover vil Eric, Keegan og Kazu også køre i det tekniske ydertøj. Helen og Keegan vil desuden bære adidas Eyewear.

Nogle highlights fra fodtøjskollektionen er: Blauvelts signaturstøvle, Samba - en modificeret tilpasning af den klassiske fodboldstøvle, og Samba W - en speciel støvle til kvinder. Beklædningskollektionen indeholder alle former for teknisk ydertøj fra parkjakker og hættetrøjer til jakker og bukser i Gore-Tex samt en unik snedragt til bane ud i et. Brilleprogrammet kæder designsproget fra fodtøj og beklædning sammen med tekniske optiske egenskaber.

adidas Snowboarding bliver ligesom adidas Skateboarding et dedikeret initiativ for at skabe autentisk og samarbejdende fodtøj og beklædning designet af skateboardere og snowboardere til skateboardere og snowboadere.

adidas Snowboarding bakker kollektionen op med en solid marketingkampagne som byder på alle rytterne, trykte annonceringsmaterialer, filmsponsorater, events samt den dedikerede hjemmeside på: www.adidas.com/snowboarding (som i øjeblikket fokuserer på Jake Blauvelt, men som senere vil præsentere hele teamet, produkter og aktiviteter).