60-dages krydstogt mellem tre kontinenter

MSC Cruises lancerer et verdensomspændende krydstogt, der strækker sig fra Rio de Janeiro i Brasilien til Shanghai i Kina. Rejsen deles op i tre etaper, hvor gæsterne i løbet af de op til 60 dage for mulighed for at besøge 18 lande på tre kontinenter med det nyrenoverede og ombyggede luksuskrydstogtskib MSC Lirica.

- Det er en unik mini-verdensomsejling, som kombinerer tre kontinenter med afslappende dage til havs, forklarer Åsa Elmcrona, markedschef for MSC Cruises i Norden.

Det bliver første gang, at MSC Cruises sejler til Kina, og gæsterne har mulighed for at vælge mellem tre påstigningshavne, alle med slutdestination Shanghai. Hele rejsen kommer til at tage 60 dage, og krydstogtet starter i Rio de Janeiro i Brasilien den 3. marts 2016. Herfra krydser MSC Lirica nordpå langs Brasiliens kyst, for derefter at krydse Atlanten mod Kanarieøerne og videre til det europæiske fastland og spanske Cadiz.

I Europa kan gæsterne vælge at stige på skibet i Barcelona, Marseille eller Genua. I løbet af 42 dage venter derefter besøg i 18 havne i 13 forskellige lande. Fra Genua går krydstogtet til Napoli i Italien, videre til Kreta i Grækenland og så sydpå til Aqaba i Jordan, Muskat i Oman og Khor Al Fakhan og Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

Dubai er sidst mulig påstigningshavn for det fortsatte krydstogt østpå. Herfra gå rejsen videre til de indiske byer Goa og Cochin, inden skibet fortsætter til Colombo på Sri Lanka. Efter besøg i thailandske Phuket, Penang og Port Kenang i Malaysia samt storbymetropolen Singapore, ankommer skibet til Ho Chi Minh i Vietnam. Derfra sejler MSC Lirica til Hong Kong, Shanghai og videre til Fukuoka i Japan for derefter at vende tilbage til slutdestinationen Shanghai.

Nyrenoveret skib med stort udbud af aktiviteter

Krydstogtskibet MSC Lirica vil have gennemgået en forlængelse og modernisering inden afrejsen. Skibet har 13 dæk og får plads til godt 2500 gæster, fordelt på 976 kahytter. Ombord findes alt fra spa, motionscenter, teater, kasino til diskotek, samt flere barer og restauranter. I løbet af dagene til havs tilbydes forskellige aktiviteter som danselektioner og madlavningskurser, og der er flere udflugter at vælge imellem i hver havn.

60 dage, 18 lande, 26 forskellige havne

Pris fra 26.449 kr./person for krydstogt 61 nætter i indvendig kahyt, helpension, drikkepakke, 8 udvalgte udflugter og tøjrens ombord.