400 børn på banen under EfB-Brøndby kamp

Kort efter at Stofa blev offentliggjort som ny hovedsponsor for EfB, blev der lavet en konkurrence, der skal støtte det syddanske sportsliv. 47 fodboldhold op til 18 år, har deltaget i konkurrencen om at vinde fede spilledragter til hele holdet. Konkurrencen er et led i ønsket om at støtte op om det samfund som Stofa, der er en del af SE koncernen, er en del af.

Fra 25. august til 28. september har regionens ungdomshold kæmpet om mere end bolden ude på fodboldbanerne. For at vinde den store konkurrence om at vinde spritnye spilledragter til hele holdet har ungdomsspillerne skullet skaffe flest stemmer til sit hold på www.stofa.dk/nyspilledragt.

EfB har været en tæt samarbejdspartner i konkurrencen, da de har hjulpet Stofa med kontakten ud til deres sammenlagt 55 samarbejdsklubber, som tæller i alt ca. 500 fodboldhold for unge op til 18 år.

De hold der har fået flest stemmer i den måned konkurrencen har kørt, har vundet konkurrencen om spilledragter til hele holdet. De hold der ikke har samlet nok stemmer ind til at vinde spilledragter, har vundet overtræksveste og drikkedunke. Det hold, der har samlet allerflest stemmer, har oven i spilledragterne også vundet en tur i Skyboks, hvor hele holdet skal opleve en fodboldkamp i luksuriøse omgivelser med panoramaudsigt.

Hele 20 ungdomshold med 400 spillere i alderen 8 til 18 år, har gjort så flot et stykke arbejde med at samle stemmer ind, at de får nye spillerdragter. De bliver overrakt i halvegen under EfB-Brøndby kampen søndag 26. september kl. 19.45.

Program:

Kl. 19.00 Alle fodboldklubberne sidder samlet på de forreste rækker på SE tribunen, Blue Water Arena

Kl. 19.45 I halvleg går 20 ungdomsfodboldklubber og dermed 440 ungdomsspillere med holdledere på banen og får overrakt de nye spilledragter.