3 gode grunde til at købe en brugt bil

Er du i tvivl om det er en god ide at købe brugt bil? I så fald er denne artikel lige noget for dig at læse. Den giver dig nemlig tre gode grunde til at købe en brugt bil.

1. Prisen på en ny bil falder med lynets hast

Den helt store ulempe ved at købe en ny bil er, at prisen på den falder meget hurtigt og meget drastisk. Det siges, at køb af ny bil er den dårligste investering du kan gøre dig pga. det meget dramatiske prisfald efter den første kørte kilometer.

2. Der er mulighed for at gøre et super godt køb

En anden super fordel ved at købe en brugt bil er, at der er uhyre stor chance for at gøre dig et super godt køb. Hvis du er god til at handle med folk og samtidig god til at lave den rette research, så er der bestemt meget værdi at hente for få penge. Og det er bestemt noget du bør udnytte så godt som du nu kan.

3. En splinterny bil koster dig dyrt

Køb af brugt bil er meget nemmere at overskue rent økonomisk i forhold til, hvis du skulle købe en helt ny. En helt ny bil er typisk dyr, og noget der uden tvivl kan mærkes på din økonomi.

Derfor er en brugt bil en god ide, hvis du foretrækker at have en overskuelig økonomi.

En brugt Audi A3 er især et godt køb

Der er ingen tvivl om, at en af de brugte biler som især er et godt køb for tiden, det er en Audi A3. Denne type Audi er kendt for at kunne holde i ekstremt mange år uden at miste sønderlig kørekvalitet.

Derudover er prisen på en Audi A3, der har været brugt i et par år også ganske god. Uden tvivl en bil du bør se nærmere på, hvis du gerne vil køre Audi.

Læs også: http://www.dr.dk/tips-fra-dr/tips-og-raad/rabatten/gode-raad-for-du-kobe...