100.000 gaver foræret væk

PointShop, der for nylig rundede 2 millioner brugere, har i denne uge sendt gratis gave nr. 100.000 af sted. Hver dag besøger nye brugere PointShop med det formål at modtage gratis gaver.
Siden PointShop.dk blev lanceret i slutningen af 2006, er der blevet bestilt og ekspederet masser af gratis gaver fra shoppen, og netop nu er gratis gave nr. 100.000 blevet købt af en af sidens trofaste brugere.
Gaverne finansieres ved, at brugerne på PointShop deltager i konkurrencer, svarer på spørgeskemaer, køber varer hos sidens annoncører og meget mere - for disse handlinger belønnes de med point, som de kvit og frit kan bytte til spændende produkter i shoppen. På den måde er det en gunstig forretning for alle.
PointShop er på mange måder banebrydende. Da siden blev lanceret, var PointShop den første af sin slags og oplevede hurtigt en stor tilslutning. Selv om der efterfølgende er kommet konkurrerende sider til, har PointShop bevaret sin popularitet og positionen som den ledende belønningssite på nettet. Dette skyldes en høj troværdighed, en løbende udvikling af siden, adskillige måder at tjene point på og naturligvis et unikt koncept.
Brugerne udtrykker da også deres tilfredshed med de gratis gaver, de har købt i PointShops webshop: ”Pointshop er fantastisk. Indtil videre har jeg fået 2 DVD-Film uden at kaste 1 øre op af lommen. FANTASTISK!” lyder det begejstret fra Nikolaj Kjær-Rasmussen, Aalborg SØ. Ligeledes udtaler Maria J. fra Vejle: ”Jeg fik hjemmesiden fra en ven, og det lød til at være for godt til at være sandt! Men det var ikke løgn, det er sandt man kan få helt gratis ting herinde (…)Lige pludseligt står jeg på 4000 point og køber glad en dvd. Nu kigger jeg inde på hjemmesiden hver dag og jeg vil anbefale den glad til alle!”

Oprentlig dato: 

2008-11-10 17:31:17 +0200