​Gregersen klar til Lille VEGA

Se video

VEGA præsenterer
Gregersen klar til Lille VEGA
Efter at have spillet udsolgte koncerter som opvarmning for Marie Key og fyldt Ideal Bar i maj, er Gregersen klar til at prøve kræfter med Lille VEGA til 19. september

Han har varmet op for Backstreet Boys, Lionel Richie og John Newman. Det sidste år har han turneret Danmark tyndt med både Marie Key, Stine Bramsen og Thomas Helmig – vel at mærke uden at have udgivet et album. I en alder af 27 år har Gregersen derfor spillet i et udsolgt Store VEGA med Marie Key, i Koncerthuset til Elle Style Awards og som opvarmning for nogle af verdens største musikere.

På egne ben
Med albummet Lige Her, som udkom tidligere på året, viste Gregersen, at han er klar til at stå på egne ben, hvilket også blev cementeret med en stopfyldt koncert i VEGAs Ideal Bar tilbage i maj. Nu er han klar til at prøve kræfter med VEGAs næststørste sal, når han den 19. september spiller sin første koncert som hovednavn i Lille VEGA.

Grænseland mellem R&B, soul og pop
Med albummet Lige Her er Gregersen fortsat ud af vejen med den bløde soulpop, som også kendetegner hitsene "Det' Kun Dig" og "Vender Altid Tilbage". Musikalsk befinder vi os i grænselandet mellem R&B, soul og pop og med Gregersens karakteristiske vokal, sætter han sit helt eget præg på genren med en klar og let genkendelig lyd.

Vi glæder os til at se Gregersen løfte opgaven, når han indtager Lille VEGA lørdag den 19. September. Billetter er allerede nu i salg via billetnet.dk

Fakta om koncerten:
Gregersen
Lørdag den 19. september kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
130 kr. + gebyr