Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Norwegian-kunder har doneret over 19 mio. kr. til UNICEF – danskerne giver mest

Norwegians samarbejde med UNICEF har bidraget til at hjælpe hundredtusinder af børn i hele verden. Med et enkelt klik har Norwegians passagerer siden 2015 doneret mere end 19 millioner kroner, når de har bestilt flybilletter på Norwegians hjemmeside. Danskerne giver mest.

Nestlé begynder året stærkt

Nestlé, der er verdens største fødevarevirksomhed, leverede i årets første kvartal en omsætning på 22,2 mia. CHF (145,6 mia. DKK) og en organisk vækst på 3,4 pct. I Danmark, hvor Nestlé sælger fx kaffe, medicinsk ernæring, morgenmad, børne-ernæring, plantebaserede fødevarer og chokolade, har virksomheden også haft en god start.

Kvindedag i Vejen skal få flere kvinder til at køre bus

Der skal flere kvinder bag rattet. Derfor afholder DEKRA en kvindedag i Vejen torsdag d. 25. april fra kl. 9-12. Her kan ledige og andre interesserede høre om, hvordan det er at være buschauffør og prøve kræfter med den store bus på køreteknisk anlæg. For nogen bliver det måske kærlighed ved første blik!

Spændende forårsnyheder fra Svedbergs

Efter allerede at have nået nogle spændende produktintroduktioner i løbet af årets første kvartal, præsenterer Svedbergs nu et par nyheder, som forventes at blive topsælgere.

Dansker i top 3 ved Sony World Photography Awards 2019

Thomas Nielsen er i dag udnævnt som værende blandt de tre bedste i Professional Sport-kategorien ved Sony World Photography Awards 2019. Han tildeles en 3. plads for sit bidrag til årets konkurrence, billedserien The Big Score.

Nervepirrende eDerby i K.B. Hallen: FCK vinder eSuperligaen

Vinderen af den 2. sæson af eSuperligaen er FCK. Det står klart efter en spændende finalerunde og et vaskeægte ”eDerby” i K.B. Hallen, som ikke skuffede på hverken underholdningsværdi eller FIFA-spil i verdensklasse. Løverne slog rivalerne fra Vestegnen i to intense kampe og kan som nye eSuperliga-mestre hjemtage en rekordpræmiesum på hele 180.000 kr.

Lige nu: Finale i eSuperligaen bliver Danmarks første esport-Derby

FCK-spillerne, den tidligere FIFA-verdensmester August ”Agge” Rosenmeier og eSuperligaens topscorer Markus ”Marcuzo” Jørgensen, skal onsdag aften møde sidste års vindere af eSuperligaen, Brøndbys Daniel ”Dingo” Kristensen og Frederik ”Fredberg”. Dermed er der lagt op til vaskeægte esport-Derby i K.B. Hallen kl. 20:00.

Fremtidens minibus

Ford løfter sløret for den nye Transit Smart Energy Concept – en unik 10-sæders konceptminibus, som Ford i øjeblikket tester for at finde nye og innovative måder at optimere elektrificerede bilers strømeffektivitet og rækkevidde på.

Jaguar I-PACE vinder World Car of the Year

Jaguar I-PACE er netop blevet kåret som World Car of the Year på New York Auto Show.

​Ufomammuts mørke buldrer mod uendeligheden på tyvende år

​Den 2. oktober indtager den italienske trio Lille VEGA for at fejre deres 20års jubilæum som bannerførere på doomscenen.

Udgiv indhold