Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Den ny Actros siger farvel til sidespejle

Mere sikker, komfortabel og brændstoføkonomisk end nogensinde. Det er store ord, men den ny Actros har så afgjort noget at have det i. Takket være et væld af aktive, intelligente sikkerheds- og komfortsystemer aflastes og assisteres chaufføren nu endnu mere, mens optimeret aerodynamik er med til at reducere brændstofforbruget.

NY SPIES-REKORD: VIL SENDE 2320 BORNHOLMERE PÅ FERIE

Norwegian styrker positionen i New York - slår flygiganter i antal passagerer

Norwegian er nu det største europæiske flyselskab i New York-området med mere end to millioner passagerer i 2018. Ingen selskaber udenfor USA og Canada flyver flere passagerer end Norwegian til det vigtige marked på den amerikanske østkyst.

Nas confirmed for NorthSide

Nastradamus predicted it: The man behind the greatest rap album of all time will visit NorthSide this summer

Nas til NorthSide

Nastradamus så det ske: Manden bag verdens bedste rap-album lægger vejen forbi Aarhus til sommer

​Danske Spil: Sådan er chancerne for dansker i gult i 2021

Petanque i verdensklasse på Boulebar

​Ingen kast er overladt til tilfældigheden, når Boulebar lørdag den 23. februar får besøg af pétanquespillere i verdensklasse. Kasper Miller, som selv er en af Danmarks bedste pétanquespillere, har inviteret to franske pétanquelegender tila t være med i en intens skudkonkurrence.

Moderne sko som kan bruges til alt fra hverdag til hiphop

Folkeklubben giver koncert på Kulturværftet 2. marts

​Når Folkeklubben spiller på Kulturværftet den 2. marts, er det med nye sange i kufferten fra bandets fjerde album “Sort Tulipan" fra efteråret 2018. Folkeklubben har gennem 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Siden bandet blev dannet i 2011, har de udgivet tre fuldlængdealbums og modtaget en perlerække af flotte anmeldelser og anerkendelse.

It-sikkerhedsekspert: Sådan beskytter du dig bedst mod phishing-angreb

Mange danske organisationer har huller i it-sikkerheden. Kun få måneder inde i 2019 har vi set allerede set eksempler på succesfulde phishing-angreb, eksempelvis i offentlige institutioner. Ifølge it-sikkerhedsekspert skal der mere end teknologi til for at stoppe de udspekulerede angreb. Her er ekspertens tre råd til at beskytte sig bedst muligt.

Udgiv indhold