Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Pas på til julefrokost

Skal du til firmajulefrokost, så dækker din arbejdsgivers forsikring, men der er undtagelser.

Pre-view på forårets nyheder

En af de helt store temaer for Spring/Summer 2020 hos ILVA hedder "Curved" og her er det organiske formsprog i højsædet.

Stærkt hold klar til DM i Skills 2020

Tenna, Lotte, Maibritt og Axel går alle på Tradium og stiller op til DM i Skills i København.

Pre-view på forårets nyheder

En af de helt store temaer for Spring/Summer 2020 hos ILVA hedder "Curved" og her er det organiske formsprog i højsædet.

Skovbrande spiller ind i det bolivianske præsidentvalg

I Bolivia har skovbrande hærget i mange måneder. Samtidig er der afholdt præsidentvalg, hvilket har ført til uroligheder i landet. Skovbrandene udgør et element i utilfredsheden med den siddende regering og Evo Morales’ fortsatte præsidentpost. Men vil det politiske alternativ være bedre for den bolivianske natur?

Start det nye år med festlig operakoncert i Toldkammeret

​Det bliver et sandt festfyrværkeri af iørefaldende og forførende melodier, når Salon T og Toldkammeret byder indenfor til nytårskoncert. På scenen er tre unge, fremstormende og charmerende musicaltalenter fra Fredericia Musicalakademi, som akkompagneres af pianist og komponist David T. Mortensen fra Helsingør.

Kulturværftet markerer Bowies fødselsdag

Den 8. januar 2020 ville David Bowie være fyldt 73 år. Det markerer Kulturværftet ved at invitere til gratis visning af krigsdramaet, hvor Bowie brænder igennem i en hovedrolle som engelsk major med krigstraumer. Filmen introduceres af Jesper Munch Nielsen. Læs mere på www.kuto.dk

Dispensationer for grundvandstruende pesticider bør kulegraves

Rigsrevisionen retter kritik af myndighedernes udmøntning af lovgivning om grund-vandsbeskyttelse. Vandsektoren kæmper for at værne drikkevandet mod pesticider og opfordrer politikerne til at gøre op med en praksis, der udfordrer forsigtighedsprincippet.

Fynske Bedemænd, nu også i Bellinge

​Ustoppelige Kakkmaddafakka brager igen ind i VEGA

​Den 4. marts blænder nordmændene op for solskinsmættet indiepop i Store VEGA.

Udgiv indhold