Radikal støtte til redningspakken

Nationalbanken, Forsikring og Pension og Finanstilsynet er blevet enige om en økonomisk redningspakke, der skal have en beroligende effekt på realkreditmarkedet. Radikale Venstres finansordfører Morten Helveg Petersen støtter pakken.
"Det vigtigste her i finanskrisen er at føre en ansvarlig politik og hindre usikkerhed på finansmarkedet. Radikale Venstre støtter, at regeringen hjælper de trængte pensionsselskaber, så borgerne kan regne med deres pension. Vi har tillid til, at Finanstilsynet og Nationalbanken gør det, der er nødvendigt," siger Radikal Venstres finansordfører Morten Helveg Petersen.
"Aktionen viser, at krisen stikker dybere end det, man kunne forudse for blot en måned siden. Det er vigtigt, at politikerne overvåger situationen løbende og tager ansvar og fører en ansvarlig økonomisk politik. Vi har en stor og vigtig opgave i at få nedbragt rentespændet i forhold til Euro-landene. Det kan ske ved at genskabe tilliden til markedet og her kræves en stram finanslov," siger Morten Helveg Petersen.

Oprentlig dato: 

2008-10-31 13:49:08 +0200