Overvågning via mobiltelefonen

Hvem kunne ikke tænke sig at være opdateret, selv i en travl hverdag? Nu er muligheden her, med dette enestående overvågningskamera kan man fortage overvågning af hjemmet, sommerhuset, garagen, etc. selv når man er på farten.
Det er ganske enkelt, man sætter et SIM-kort fra en 3G operatør i kameraet og indstiller paramenterne. Herefter kan kameraet sende både lyd og billede direkte til ens mobiltelefon, der behøves altså ingen internetforbindelse.
Kameraet har en masse spændende features. Der er blandt andet mulighed for at tilslutte en bevægelsessensor således at kameraet selv kan foretage et videoopkald, når en alarm bliver udløst.
Med sit indbyggede IR-lys kan kameraet, selv når det er nat, filme i høj kvalitet helt op til 5 meter.
Sikkerheden er sat i højsæde. Den første som ringer til kameraet og angiver en PIN-kode bliver administrator, hvilket siden hen kun kan ændres ved at kontakte udbyder af tjenesten. Herefter er der mulighed for at tilknytte 20 forskellige telefonnummer.
For sikring af selve kameraet er det udført i robuste varmevekslende materialer, som klare temperaturer fra -25° til 70°, samtidig er det termostatisk kontrolleret og holder derved den ”rigtige” temperatur.
Strømforsyning behøves ikke, da kameraet er udstyret med et batteri, som har en standby levetid på op til 330 timer, 4 timers videosamtale eller 3,2 timers videosamtale i mørke. Er der brug for yderligere levetid, er det muligt at tilslutte et 12V batteri, hvilket giver op til 5 måneders standby.
Kameraet er udstyret med en USB-port til opgradering af firmware og skal det konfigureres, sker dette ganske enkelt via SMS. Kameraet leveres med stativ og et IP54 etui som beskytter mod al slags vejr.
Slutkundepris Ca. 5999,-
OBS:
For at en mobiltelefon kan benyttes med dette produkt skal det være en 3G telefon som kan kobles på UMTS-nettet og man skal have et abonnement som understøtter samme
Det kræves at telefonen understøtter video stream MGPEG eller MPEG4.
Mobiltelefonen medfølger IKKE.
http://press.deltaco.dk

Oprentlig dato: 

2008-07-30 14:24:38 +0200