Nokia N82 Black

Nokia N82 Black
Indfanger øjeblikket og hjælper dig med at finde vej
Et elegant kamera på 5 megapixel med Xenon-blitz og indbygget A-GPS. Multimediecomputeren Nokia N82 Black tager skarpe og tydelige billeder – selv ved dårlige lysforhold – og viser dig den korteste vej til din destination.
Nu lanceres Nokia N82 Black – en multimediecomputer, som foruden skarpere og tydeligere billeder også har indbygget A-GPS, hvilket gør, at positionsøgningen går betydeligt hurtigere sammenlignet med traditionel GPS.
Nokia N82 Black understøtter desuden såkaldt geotagging (geokodning). Ved hjælp af den indbyggede A-GPS kan billeder kædes sammen med et geografisk sted og nemt overføres til internettet, hvor man kan dele dem med andre brugere.
Nokia N82 Black har forudinstallerede kort over Norden. Der medfølger desuden gratis navigation med talevejledning i et år*.
Mobiltelefonen har et kamera på 5 megapixel, optik fra Carl Zeiss og en kraftig Xenon-blitz, hvilket giver en rigtig god billedkvalitet – uanset lysforholdene. Forklaringen er Xenon-blitzen, som er ti gange bedre end LED-blitzen, og desuden er Nokia N82 Black betydeligt hurtigere til at tage billederne end tidligere produkter.
Nokia N82 Black er meget mere end et kamera. Telefonen har desuden videofunktioner og musikafspiller. Med det medfølgende MicroSD-kort på 2 GB kan man gemme op til 84 minutters film af dvd-lignende kvalitet, op til 1.500 sange eller 900 billeder i høj opløsning.
Derudover er Nokia N82 Black både udstyret med Turbo-3G og WLAN, hvilket gør det hurtigt og nemt at oprette forbindelse til sine fællesskaber på internettet og dele sine erfaringer og opdagelser med andre. Og hvis det ikke er nok til at imponere dine venner, er det bare med at tilslutte Nokia N82 Black til et tv, så kan du vise et spændende diasshow med musik og effekter.
Nokia N82 Black forventes at være til salg hos din forhandler inden for de næste par uger.
GSM: 850/900/1800/1900 (EGPRS), HSDPA (Turbo 3G).
Kamera på 5 megapixel med Xenon-blitz, autofokus og Carl Zeiss-optik.
2,4-tommers QVGA-skærm.
Tv-udgang, FM-radio og musikafspiller.
A-GPS med forudinstallerede nordiske kort. Der indgår 1 års gratis stemmestyret navigation.
Der følger et microSD-kort på 2 GB med i salgspakken, men enheden understøtter MicroSDHC.