Nokia 6210 Navigator

Nokia 6210 Navigator: Finder vej
Nokia 6210 Navigator har indbygget A-GPS, forudinstallerede kort, en særlig navigationstast og et integreret kompas. Sammen med et kamera på 3,2 megapixel og hurtige forbindelser via HSDPA får du en pålidelig rejseguide.
Interessen for navigationstjenester på mobiltelefonen er rekordstor. Helt op til hver tredje bruger af mobiltelefoner vil have GPS på sin næste mobiltelefon. Og i den forbindelse er den nye Nokia 6210 Navigator et valg, der ikke er til at komme uden om. Den har alt det, du kan ønske dig for at finde den korteste vej på forretningsrejser i bil, eller når du går rundt i en storby.
Nokia 6210 Navigator en brugergrænseflade, der er logisk og let at finde runde i. Telefonen har indbygget A-GPS, forudinstallerede kort samt en særlig tast til navigation og brug af kort. Den er desuden udstyret med programmet Nokia Maps 2.0, som omfatter komplet navigation med talevejledning, understøttelse af navigation til fods samt en lang række nytte- og underholdningsfunktioner. En anden interessant funktion er det indbyggede kompas – når du drejer mobiltelefonen, beholder kortet den rigtige retning. Navigatoren indsætter desuden små punkter på kortet, hvilket gør, at du kan se hele gåruten og derefter nemt finde tilbage til en adresse, du har besøgt.
Nokia 6210 Navigator har en 2,4-tommers skærm, hvilket gør, at du kan zoome ind på kortet til kvarterniveau og tydeligt se, hvor hver gågade eller vej fører hen. Kortene over de nordiske lande er forudinstalleret på hukommelseskortet i salgspakken. Du kan også gratis hente nye kort over lande ved hjælp af PC MapLoader på maps.nokia.com.
Den nye Nokia 6210 Navigator giver naturligvis mulighed for forbindelser med mobilt bredbånd både via 3G og HSDPA, hvilket gør det nemt og hurtigt at bruge internettet og hente multimediefiler. Ud over at være en uundværlig rejseguide har mobiltelefonen et kamera på 3,2 megapixel og tv-udgang.
Nokia 6220 classic vil være til salg hos din forhandler i løbet af tredje kvartal af 2008.

GSM, 3G og HSDPA
Indbygget A-GPS
Hurtigtast til GPS-funktion og forudinstallerede kort
MicroSD-kort på 2 GB følger med
Kamera på 3,2 megapixel
2,4-tommers QVGA-skærm med op til 16 millioner farver
Musikafspiller
Tv-udgang