Elegant USB headset

Sandberg præsenterer USB ChatSet, et headset som tilsluttes USB-porten og indeholder såvel lydkort som headset. En rigtig smart løsning til computere, hvor højttalerudgangen allerede er brugt.
MSN, IP Telefoni, IP konferencer, videomøder og så videre. Der er i dag meget stor sandsynlighed for, at man skal føre samtaler over computeren. Hvis man har et højttalersæt tilsluttet i forvejen, er det en daglig udfordring at skulle hive højttalerne ud og sætte headsettet i, hver gang man skal skifte mellem det ene og det andet. Et USB headset er den helt rigtige løsning på det problem.
Sandberg USB ChatSet sættes i USB stikket og installerer sig i Windows som et separat lydkort. Det giver mulighed for at man kan vælge det nye USB lydkort i de applikationer, der medfører at man skal samtale, mens man kan beholde computerens indbyggede lydkort i de applikationer, hvor man gerne vil have lyden ud gennem højttalerne. Så går resten helt automatisk.
Sandberg USB ChatSet er et elegant headset, med en ren og klar gengivelse af tale. Der er en indbygget lydstyrkekontrol på ledningen, som gør den daglige brug endnu lettere.
USB ChatSet
Varenr.: 125-61
EAN: 5705730125614
Vejl. uds.: kr 199,00