Døgnrapport: fredag-mandag uge 14/08

Indbrud i fiskeklub i Ishøj
Fredag den 4. april kl. 0903 meddeler man fra Ishøj Sports Fiskerklub, Tangloppen, Ishøj Strand. Sydvendt vindue opbrudt. Køleskab opbrudt. Såleaftryk fra gerningsmanden sikret. Indbrudsvagten til stedet.
Indbrud i villa i Brøndby
Fredag den 4. april kl. 1253 meddeler en anmelder, at der var indbrud i hans villa på Led Lindelund i Brøndby. Patruljen oplyser kort efter, at de har eftersat en gerningsmand der er løbet fra stedet. Gerningsmanden forsvandt ind i en have i nærheden af gerningsstedet. Området afspærret indtil en hundevogn kom frem. Under rondering, fandt en tjenestehund gerningsmanden. Han, en mand på 31 år fra Rødovre, blev anholdt og indbragt til politistationen.
Havareret bil til fare i Tåstrup
Fredag den 4. april kl. 1634 meddeler en anmelder, at der holder en havareret bil til fare i svingbanen til City2 på Hveen Boulevard i Tåstrup. Patruljen oplyser, at bilen er til fare. Ejeren forsøgt kontaktet uden resultat. Bilen fjernet af Falck.
Pakke eksploderet i Glostrup
Fredag den 4. april kl. 1713 meddeler man fra UPS på Naverland i Glostrup, at en pakke var eksploderet. Patruljen oplyser, at firmaet var evakueret, da der endnu ikke var klarhed over havde der var eksploderet i firmaet. EOD til stedet, og kunne via ”Rullemaries” kamera konstatere, at pakken indeholdt 4 batterier, og at der havde været ild i batterierne. Ilden var formentlig opstået ved, at batteriernes poler havde rørt ved hinanden.
Færdselsuheld i Glostrup
Fredag den 4. april kl. 2040 meddeler Alarmcentralen, at der var sendt en ambulance til Sydvestvej i Glostrup. Patruljen oplyser, at en kvinde på 20 år, var løbet lige ud i siden på en taxa, ført af en mand på 32 år. Førstnævnte kørt til behandling på skadestuen.
Uorden i Glostrup
Lørdag den 5. april kl. 0147 meddeler man fra Diskotek Escape, Hovedvejen i Glostrup, at der var uorden uden for. Patruljen oplyser, at de kommer ind med en anholdt, en mand på 27 år fra Hvidovre, der havde indladt sig i slagsmål med en dørmand, efter han var blevet bedt om at forlade diskoteket.
Uorden i forretning i Hvidovre
Lørdag den 5. april kl. 1135 meddeler man fra Føtex, Strandmarksvej i Hvidovre, at man har problemer med en voldsom kunde. Patruljen oplyser, at der havde været problemer med en kunde, og at man havde bortvist kunden fra stedet.
Færdselsuheld i Rødovre
Lørdag den 5. april kl. 1410 meddeler Alarmcentralen, at der var sket et færdselsuheld i krydset Erhvervsvej – Ejby Industrivej i Rødovre. Patruljen oplyser, at en personbil, ført af en mand på 18 år, af ukendte årsager var kørt ind i en signalstander, så lyskrydset gik i sort. Ingen personskade.
Uorden ved forretning i Hvidovre
Lørdag den 5. april kl. 1648 meddeler man fra Spar, Hvidovrevej i Hvidovre, at der var en voldsom kunde i forretningen. Patruljen oplyser, at de havde bortvist en 42 årig mand fra Hvidovre fra forretningen. Han var blevet afvist i forretningen, da han var påvirket af spiritus.
Sigøjnere camperer på offentligt område i Brøndby
Lørdag den 5. april kl. 1706 anmelder en person, at der holder ca. 20 udenlandske campingvogne på en parkeringsplads i Strandparken, på Brøndby Havnevej. Patruljen oplyser, at man havde bedt de pågældende om at forlade stedet, og henvist dem til en offentlig campingplads.
Bilist påvirket af euforiserende stoffer i Glostrup
Lørdag den 5. april kl. 2317 meddeler en patrulje, at de har standset en personbil på Hovedgaden i Glostrup. Føreren, en mand på 19 år, var tilsyneladende påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og indbragt til lægeundersøgelse på Politigården i Albertslund. Rapport optaget.
Vold i Tåstrup
Søndag den 6. april kl. 0058 meddeler en anmelder, at en af hendes venner var blevet overfaldet på Valbyvej i Tåstrup. Patruljen oplyser, at forurettede, en mand på 18 år, var blevet nikket en skalle af en ukendt ung mand. Gerningsmanden, en mand på 18 år, blev anholdt og indbragt til Politigården i Albertslund.
Færdselsuheld på motorvejen i Ishøj
Søndag den 6. april kl. 0739 meddeler Alarmcentralen, at der var sendt en ambulance til afkørsel 26 i Ishøj, hvor der på Køge Bugt Motorvejen var sket et færdselsuheld. Patruljen oplyser, at en personbil, ført af en mand på 18 år fra Haderslev, var faldet i søvn og påkørte et vejarbejdsskilt og betonafspærringen, hvorfor bilen væltede og kurede ca. 200 meter på taget. Føreren indbragt til Traumecentret på Rigshospitalet.
Færdselsuheld i Tåstrup
Søndag den 6. april kl. 0751 meddeler Alarmcentralen, at der var sket et færdselsuheld på Holbækmotorvejen ved Tåstrup. Patruljen oplyser, at en personbil, ført af en mand på 21 år, kørte ad Holbækmotorvejen mod vest, med ca. 120 km/t.. Af ukendte årsager mistede han herredømmet over bilen, der påkørte autoværnet i vejens højre side. Føreren tilsyneladende påvirket af amfetamin. Han blev i ambulance kørt til skadestuen. Blodprøve udtaget. Rapport optaget.
Varebil i sø ved Bagsværd
Søndag den 6. april kl. 1314 meddeler en anmelder, at han har stillet sin bil ved slæbestedet ved Rostadion på Skovalleen i Bagsværd. Selv om han havde trukket håndbremsen på varebilen, var den trillet ud i søen og sunket ca. 20 meter ude. Ingen personer eller dyr i bilen. Falck til stedet.
Færdselsuheld i Hvidovre
Søndag den 6. april kl. 1547 meddeler Alarmcentralen, at der var sket et færdselsuheld i krydset Avedøre Havnevej – Brostykkevej i Hvidovre. Patruljen oplyste, at cyklist, en kvinde på 79 år, cyklede ad Avedøre Havnevej. I krydset med Brostykkevej, svingede hun til venstre, lige ud foran en personbil, ført af en kvinde på 29 år. Førstnævnte indbragt til skadestuen til behandling.
Spirituskørsel i Brøndby
Søndag den 6. april kl. 1802 meddeler en anmelder, at han kører på Roskildevej i Brøndby efter en personbil, hvor føreren tilsyneladende er påvirket af spiritus. Patruljen oplyser, at de har kontakt. Føreren, en mand på 42 år, alcometertestet til langt over det tilladte. Han blev anholdt og indbragt til lægeundersøgelse og udtagelse af blodprøve på Politigården i Albertslund.
Indbrud i skole i Herlev
Søndag den 6. april kl. 2000 meddeler man fra Engskolen i Herlev, at der havde været indbrud. Patruljen oplyser, at ukendte gerningsmænd havde opbrudt et østvendt vindue. Der var stjålet forskellige effekter fra stedet. Ingen spor efter gerningsmanden.
Indbrud i motorklub i Hedehusene
Mandag den 7. april kl. 0057 meddeler man fra Knallertbanens Klubhus, Hedeland i Hedehusene, at der havde været indbrud. Patruljen oplyser, at ukendte gerningsmænd havde kørt en bil gennem porten til værkstedet med crossmaskiner. 2 crossmaskiner var trukket uden for og efterladt. Gerningsmændene havde forladt stedet i en bil, der havde skader på fronten.
Brand i Hvidovre
Mandag den 7. april kl. 0510 meddeler Alarmcentralen, at der var røg fra en lejlighed på Gammel Køge Landevej i Hvidovre. Patruljen oplyser, at man gennem brevsprækken kunne se meget røg i lejligheden. Opgangen evakueret. Lejlighedens beboer bragt ud af lejligheden. Hun, en kvinde på 64 år, blev bragt til undersøgelse på Traumecentret på Rigshospitalet. Branden slukket. Brandårsagen er ikke fastlagt.