Åbent foredrag: Hvem tøjler moden?

Tirsdag 20. maj klokken 15-16 åbner BEC Design dørene op for andet foredrag i rækken af åbne foredrag på skolen.
Denne gang hedder foredraget ”Hvem tøjler moden?” set med en antropologs synspunkt. Antropo-logen er Pia Uthaug, der har specialiseret sig i tøj, mode og modeverdenen. ”Hvem tøjler moden?” handler om, hvorfor vi går i det tøj vi går i, om mode er noget der findes i alle kulturer og om hvordan mode egentlig bliver til mode.
Tøj er noget vi alle bruger til at kommunikere vores identitet med og det er fyldt med symboler, som vi ikke tænker over til dagligt. Vi har også en tendens til at se på andre kulturer og deres tøj som mere eksotiske end vor egen, men set fra et antropologisk synspunkt er vi lige så eksotiske som girafkvinder og yanomamoer med pinde i næsen.
Om foredraget ”Hvem tøjler moden” siger blandt andet Frederikke Middelboe, Strategic Planner, Marketing, IC Companys: ”Foredraget var meget interessant, og det var inspirerende for os som i det daglige arbejder med salg og marketing at få en mere antropologisk og sociologisk vinkel på begrebet mode. Det gav bestemt stof til eftertanke.”
Alle er velkomne og du kan købe billetter i døren til 25 kroner. Tilmelding er nødvendig på osterbro@bec-design.dk. Arrangementet foregår i de nye, flotte lokaler hos BEC Design på Lands-kronagade 64-70 på Østerbro.
http://www.bec-education.dk